Familieshoot Staverden

Familieshoot Staverden

Een soort van familieshoot Staverden. Want afgelopen weekend was ik vrij en ben ik samen met mijn vrouw en beide dochters naar Staverden gereden om te kunnen genieten van de prachtige omgeving op het landgoed en ook dus om een soort van familieshoot te doen.

Het was mooi weer en de laatste bladeren zaten nog aan de bomen met hun schitterende herfstkleuren.

Natuurlijk had ik mijn camera meegenomen en heb ik nog enkele foto’s gemaakt van mijn vrouw en onze dochters. Een familieshoot is wat er volgde.

Selena, onze oudste dochter, vond het helemaal geweldig om met de bladeren te gaan gooien terwijl Bibiane, onze jongste dochter, het prachtig vond om juist tussen deze bladeren te liggen.

Al met al was het heerlijk genieten van de natuur, maar vooral ook van mijn vrouw en onze dochters op het mooie landgoed Staverden.

Hieronder staan een selectie van de gemaakte foto’s.

Willen jullie ook graag een leuke toffe fotoshoot van jullie samen of als gezin? Neem dan nu contact op voor meer informatie.

Familieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot StaverdenFamilieshoot Staverden