Bruidsfotografie Scherpenzeel – Marinus & Dorine

Bruidsfotografie Scherpenzeel – Marinus & Dorine

Het is al weer een enige tijd geleden dat Marinus en Dorine getrouwd zijn in Huize Scherpenzeel en ik hun bruidsfotografie mocht doen. Maar hierbij dan alsnog een blog van deze prachtige dag.

De dag begon vroeg voor mij op de boerderij van Marinus in Stolwijk. Hier heb ik foto’s gemaakt van het vertrek van de bruidegom met de prachtige auto die op dat moment ook net gearriveerd was. Hierna zijn we richting Scherpenzeel naar het ouderlijk huis van Dorine gegaan. Eenmaal aangekomen bleek de bruid al gereed te staan voor de “first look” met haar aanstaande bruidegom. Nadat Marinus een corsage opgespeld had gekregen zijn we vertrokken richting Huize Scherpenzeel, waar de bruidsreportage plaats vond. Een schitterende locatie met veel mogelijkheden om prachtige foto’s te maken. Binnen in Huize Scherpenzeel vond tevens wat later op de dag de ceremonie plaats. Na het ja-woord zijn er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt en zat voor mij de dag erop. Een prachtige dag! Marinus en Dorine heel veel geluk en liefde samen! Hieronder enkele van mijn favoriete foto’s van deze dag.

Zijn jullie ook op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Bruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelBruidsfotografie ScherpenzeelScheffel_Fotografie_Blog-395Scheffel_Fotografie_Blog-396Scheffel_Fotografie_Blog-397Scheffel_Fotografie_Blog-398Scheffel_Fotografie_Blog-399Scheffel_Fotografie_Blog-400Scheffel_Fotografie_Blog-401Scheffel_Fotografie_Blog-402Scheffel_Fotografie_Blog-404Scheffel_Fotografie_Blog-405Scheffel_Fotografie_Blog-406Scheffel_Fotografie_Blog-407Scheffel_Fotografie_Blog-408Scheffel_Fotografie_Blog-409Scheffel_Fotografie_Blog-410Scheffel_Fotografie_Blog-411Scheffel_Fotografie_Blog-413Scheffel_Fotografie_Blog-414Scheffel_Fotografie_Blog-415Scheffel_Fotografie_Blog-416Scheffel_Fotografie_Blog-417Scheffel_Fotografie_Blog-418Scheffel_Fotografie_Blog-419Scheffel_Fotografie_Blog-420Scheffel_Fotografie_Blog-421Scheffel_Fotografie_Blog-422Scheffel_Fotografie_Blog-423